Het klinkt erg voorbarig, maar ook in 2016 zullen we weer in overvloed van roulette strategieën gebruik maken. Of we het dan over offline of online casino’s hebben, roulette strategieën zullen we altijd gebruiken en gaan ook niet verdwijnen. Ik ben persoonlijk van mening dat het gebruik van een roulette strategie je helpt bij het versterken van je spel. Een voorbeeld van een sterke roulette strategie is de power tower roulette strategie. Echter bespreek ik in dit artikel een variant op de power tower roulette strategie; The Sneaky Juice Black and Red strategie. Deze methode kennen we nog maar net, maar we verwachten dat we deze roulette strategie in 2016 meerdere keren terug zullen zien. Benieuwd hoe de The Sneaky Juice Black and Red roulette strategie werkt? Lees dan snel verder!hoe-moet-je-spelen

De The Sneaky Juice Black and Red roulette strategie?

We kunnen op het internet schrikbarend weinig vinden over de The Sneaky Juice Black and Red roulette strategie, dus we moeten zelf de losse kantjes bij elkaar vinden om toch nog een goed beeld over deze strategie te kunnen schetsen. Omdat de naam onlogisch lang is, duid ik deze strategie in dit artikel aan als de Juice roulette strategie.

De Juice roulette strategie houdt in dat je probeert je speltegoed te juicen. Door alleen in te zetten op veilige bets, is het mogelijk om mondjesmaat je speltegoed op te hogen met je winst. Iedere ronde moet je op een enkelvoudige bet inzetten. Dus alleen op rood of zwart, even en oneven of 1-18/19-36. Om het overzichtelijk te houden, raad ik je aan lekker te kiezen voor rood of zwart, zo kan je de Juice roulette strategie het best toepassen.

Iedere ronde dat je inzet middels de Juice roulette strategie, voeg je 1 eenheid aan je bet toe. Dat betekent dat je uitsluitend de minimuminzet iedere ronde aan je inzet toevoegt. Als je aan een 5 euro tafel speelt, betekent dit dat je je inzet iedere ronde met 5 euro ophoogt, ongeacht verlies of winst.

Een nadeel van de Juice roulette strategie is dus dat je steeds meer gaat inzetten, of je nu wint of verliest. Het kan dus een duur grapje worden wanneer meerdere keren achter elkaar een getal valt dat niet de kleur van je inzet heeft. Let daarom op wanneer je speltegoed te hard achteruit loopt, het is slimmer om daarom voor een goedkope tafel te kiezen. Dan kan je namelijk langer met je speltegoed spelen en dat is natuurlijk ook ons doel.

Wat vinden wij van de Juice roulette strategie?

De Juice roulette strategie is naar mijn mening een uitstekende vervanger van de Labouchere en Martingale strategie. Deze strategieën zijn een stuk ingrijpender en verlangen veel meer geld dan de Juice roulette strategie. Je kunt dus langer roulette spelen met de Juice roulette strategie dan andere strategieën omdat we een stuk minder agressief aan het inzetten zijn.