Een van de meest befaamde roulette strategieën, de Labouchere online roulette strategie. Sommige spelers zweren bij deze strategie, onder andere doordat het een eindpunt heeft. Want er zijn maar weinig strategieën waar een duidelijk eindpunt in verwerkt zit. Veel roulette strategieën maken de fout hier niet op gericht te zijn, waardoor je eigenlijk niet goed gebruik kunt maken van de strategie. Als een strategie geen eindpunt kent, weet je nooit welke kant je op met spelen. Wil je weten hoe de Labouchere online roulette strategie het doet met onze test? Dan moet je snel verder lezen!

Uitleg Labouchere online roulette strategie

De strategie werkt betrekkelijk eenvoudig. Je kiest vooraf 9 getallen tussen 1 en 36. Deze 9 getallen mogen alle getallen zijn, zolang ze maar binnen 1 en 36 vallen.

Een voorbeeldreeks zou kunnen zijn; 3, 5, 9, 10, 11, 12, 19, 24, 35.

De volgende stap is het kiezen van een bedrag waar je mee gaat gokken. Dit bedrag, staat gelijk aan een inzet per getal. Je moet de eerste ronde dat je met de Labouchere online roulette strategie speelt, dus op ieder getal dit bedrag inzetten. Je speelt met 9 getallen waar dus 9 keer een inzet op komt te staan.

Stel je voor, de eerste ronde dat je speelt valt het getal 2. Daar heb je dus niet op ingezet als je mijn reeks zou volgen. Als dat het geval is, dan moet je een getal aan de totale reeks toevoegen. Welk getal dat is, mag je zelf weten. Het mag echter niet een getal zijn dat al in je reeks staat.

Maar valt een getal dat wel in jouw reeks staat, bijvoorbeeld 3? Dan haal je twee getallen van de reeks af. Iedere keer als je wint, moet je dus twee getallen schrappen van de reeks. Als de reeks nog stond op 9 getallen, ga je dan dus naar 7 getallen toe.

Je blijft iedere ronde weer bezig met het aanpassen en toevoegen van je inzet, zodat je ronde op ronde kunt blijven profiteren van de Labouchere online roulette strategie.

Heb je alle getallen kunnen wegstrepen? Dan heb jij met succes de Labouchere online roulette strategie uitgevoerd en kan je kiezen voor een ander spel!

De Labouchere online roulette strategie in de praktijk

Wij hebben 100 rondes lang de Labouchere online roulette strategie getest. Ieder facet van de strategie, hebben wij gevolgd zodat we zeker wisten dat we de strategie op de correctie manier zouden uitvoeren.

En wat ons resultaat was? Een winst van maar liefst 500 euro. We hadden een inzet van 5 euro per getal, dus we waren ook zeer te spreken over de uitkomst.

Het gaat er bij de Labouchere online roulette strategie vanzelfsprekend om dat je uiteindelijk alle getallen kunt afstrepen. Als dat je lukt, heb je met succes de Labouchere online roulette strategie uitgevoerd.