Kerst? Nadia het is nog helemaal geen kerst. Wat doe je nu weer met je lijstje vijf beste kerst slotmachines?

Ik kon het inderdaad niet laten. Mensen weten hoeveel ik van deze slotmachines kan houden. En ik kan het niet langer ophouden. We moeten nog twee weken wachten. Alleen ik, Nadia de Vries, ben zo in de kerststemming dat ik het nodig vind om vandaag de belangrijkste Kerst slots van Unibet op te zoeken, te spelen en voor jullie samen te vatten.

Betekent dit dat ik 14 dagen lang kerst slots ga spelen? Misschien wel.

Het doel van dit lijstje is om jou kennis te laten maken met het enorme aanbod kerst slots. Want daar zijn er ruim voldoende van.

Secrets of Christmas

De geheimen wat kerst, wat zullen die dan weer zijn? Wie wil ontdekken wat de geheimen van de iets te gezette maar gezellige kerstman zijn, zal deze slot moeten spelen. Je hoeft niet lang te zoeken om de slot te vinden, want het staat momenteel op de tweede plek onder de meest populaire slots bij Unibet.

En de slot zelf? Niet om over naar huis te schrijven, maar wel kort het spelen waard. Net zoals de rest van de slots op dit lijstje.

Secret Santa

Secret Santa zal je misschien kennen van het spel dat wij wel eens spelen met Sinterklaas. Je krijgt allemaal een cadeau en dat zal gedurende het spel meerdere keren van eigenaar wisselen. Deze holiday slot zal je voldoende plezier geven om het spel zelf te ervaren.

En Secret Santa zelf? Ik moet eerlijk zijn over het feit dat het geen geweldige video slot is. Kerst en slotmachines gaan maar lastig samen.

Santa’s Wild Ride

Ho Ho Ho, wie komt daar zo? Dan moet de kerstman zijn, maar zonder marsepein. Want hij weet wat we graag willen hebben. Aangezien we weer een kerstslot in petto hebben.

Lekker Wild op Santa rijden? Nadia weet wel waar ze van kan genieten.

Deze video slot is net zo prachtig als de vorige twee video slots. Niet zo dus.

Maar de specials maken het allemaal waard.

Happy Holidays

Happy Holidays is blij genoeg om jou een leuke tijd te garanderen. Met een ouderwetse layout kan deze video slot voldoende plezier genereren om te genieten van je leven.

Winnen is mijn niet gelukt op deze slot. Jou mogelijk wel. Zit het even mee, dan pak je hier zo een paar honderd euro mee.

Niet verkeerd toch?