Je wilt niet weten hoe vaak wij de vraag binnen krijgen wat de beste roulette strategie is. In principe is er voor roulette geen beste strategie, maar zijn er wel veel strategieën die we als zeer interessant beschouwen. De d’ Alembert online roulette strategie is er daar een van. De Martingale strategie hebben wij op deze site al een keer of tien besproken, daarom zijn er andere strategieën lichtelijk onderbelicht. Ook de d’ Alembert online roulette strategie vinden wij maar weinig op het internet terug. Met dit artikel probeer ik daar verandering in te brengen, want ik vind dat je meer over deze strategie te weten moet komen. Benieuwd hoe de d’ Alembert online roulette strategie precies werkt? Lees dan snel verder!

Werking van de d’ Alembert online roulette strategie

Het systeem werkt enigszins hetzelfde als de labouchere strategie, echter zijn er wel wat belangrijke verschillen.

Je kan net zoals bij de martingale strategie alleen op simpele kansen inzetten, dus rood/zwart, even/oneven en hoog/laag. Je zet iedere ronde in op 1 kleur, en die mag je alleen bij een verlies met 1 inzet verhogen. Kies in deze situatie het inzetminimum, zodat je totale inzet niet hoger wordt dan dat je zelf prettig vindt. Als je wint, mag je op den duur de inzet weer halveren totdat je op het minimum uitkomt. Het bedrag dat dan nog over is, is je winst. Met dat bedrag stop je en voeg je toe aan je totale winst.

Een goede manier van hoe je deze strategie moet uitvoeren is;

Bijvoorbeeld;

Zet 1 euro in en verlies

Zet 2 euro in en verlies

Zet 3 euro in en win

Zet 2 euro in en verlies

Zet 3 euro in en verlies

Zet 4 euro in en win

Zet 3 euro in en win

Of voor een 5 euro tafel

Zet 5 euro in en verlies

Zet 10 euro in en verlies

Zet 15 euro in en verlies

Zet 20 euro in en win

Zet 15 euro in en win

Zet 10 euro in en win

Zet 5 euro in en verlies

Zet 10 euro in en win

Zoals je ziet zal je niet bij ieder voorbeeld evenveel winnen, want je hebt natuurlijk ook met geluk te maken. Als jij echter deze strategie blijft proberen, kan je op den duur een winst verzamelen waar je wat aan hebt. Probeer ook te ontdekken met welk startbedrag jij op de beste winst kan uitkomen. Dan kan je zelf bepalen of jij met een hoger bedrag de Alembert strategie moet spelen of met een lager bedrag.

Andere roulette strategie gebruiken

Natuurlijk kan je ook een andere roulette strategie gebruiken, want ook een strategie als de Martingale is prima. Wat je niet moet vergeten is dat de kosten hoger kunnen worden wanneer je niet goed inzet. Houd dus goed in de gaten wat je uitgeeft!