Roulette online spelen maar beginner tips nergens te vinden? Mooi, dan ben je namelijk nu wel op de juiste website uitgekomen. Ik heb alle tips hier voor jou neergezet zodat jij helemaal niet meer hoeft na te denken waar je die tips kunt vinden. Ik help jou met het verwerken van deze tips zodat jij straks niet hoeft te verliezen aan de roulette tafel. Want we gaan gewoon meteen winnen. Hoe we dat gaan doen, is te lezen in de onderstaande beginner tips die ieder groentje zou moeten leren. Ga snel door met de tips om jezelf te verbeteren en te ontwikkelen als roulette speler!

Ken de gehele tafel

Roulette is geen complex spel, je ziet wat er mogelijk is. Er zijn geen verborgen inzetmogelijkheden en alle inzetopties zijn te zien op het rouletteveld. Echter moet je wel precies weten welke mogelijkheden er zijn, want er staat niet bijgeschreven welke uitbetaling bij welke inzet hoort.

Let daarom goed op bij deze pagina over inzetmogelijkheden. Er zijn enorm veel verschillende inzetmogelijkheden die jij als speler kunt kiezen. Wanneer je weet welke van deze mogelijkheden bij jouw inzet hoort, kan jij je inzet pas plaatsen.

Ook de uitbetalingsfactoren die aan de verschillende opties gekoppeld zijn moet je goed leren. Pas dan kan jij succesvol roulette spelen.

Let op je geld

Voor de beginner roulette tips heb ik al meerdere keren artikelen geschreven en weer kon ik de tip ‘let op je geld’ niet laten ontbreken. Deze tip is namelijk belangrijk omdat het te maken heeft met het budgetteren van jouw vermogen. Je mag nooit met een groot deel van je vermogen spelen. Kies een budget dat een beperkt deel van jouw budget inneemt, niet meer dan nodig is.

Vergeet niet hoe je inzet

Iedere ronde zal je als het goed is verliezen of winnen. Zelden speel je op quitte, wat alleen mogelijk is als je bijvoorbeeld op rood en zwart inzet en een van die twee kleuren valt.

Als jij niet besluit bij te houden wat je per ronde inzet, zal je niet vreemd op moeten kijken wanneer het geld er harder doorheen gaat dan verwacht.

Een excel bestandje zou perfect zijn voor het bijhouden van al je uitgaven. Doe dit dan ook en leer van de resultaten. Merk je dat je met een bepaalde strategie veel verliest, dan is het ook tijd om deze strategie aan te passen of zelfs niet meer te gebruiken. Je kan wel begrijpen dat het zonde is om te lang door te spelen met een slechte strategie, stop daar dan ook mee.

Begin klein

Met grote bedragen als beginner roulette spelen is gevaarlijk en niet slim. Wees een verstandige gokker en speel alleen met bedragen die bij jouw budget passen. Tien cent online roulette tafels zijn uitstekend om als beginner mee te starten. Ook een bonus vrij spelen zorgt ervoor dat de inzet per ronde netto lager is. Ga daarom eerst met lagere inzetten spelen voordat je gaat opschalen.