Je bent niet als enige opzoek naar de basistechnieken voor roulette waarmee je gaat winnen. Zoals iedereen, wil je winnen met roulette. Dat is niet ongewoon. Ook ik had ooit het doel om te winnen met roulette (en heb dat nog steeds).

De bewoording van mijn verlangen om continu te winnen zal jou niet onbekend voorkomen. Velen hebben op dit punt, net als ik, juist het probleem dat we altijd maar willen winnen. We willen veel meer dan redelijk is, waardoor het helaas de andere kant op valt. Tenminste, als je pech hebt.

Als je wilt voorkomen dat jij ook slachtoffer wordt van deze gevaarlijke cyclus, dan zijn de basistechnieken voor roulette zeer bruikbaar. Omdat ik al meerdere keren presentaties over dit onderwerp gegeven heb, kan jij de onderstaande informatie gratis en voor niets lezen.

Waar is de basis dan?

Omdat we teruggaan naar waar het allemaal begonnen is, de basis, moeten we eerst ontdekken wat er precies moet veranderen. Hoe kunnen we naar de basis terug als we niet eerst vergeten wat we geleerd hebben? Hoe zet je, kortom, je verstand op nul en speel je weer alsof het jouw eerste keer is?

De wijze waarop je dit doet komt niet vanzelf, je moet namelijk echt alles willen vergeten. Als jij je beseft dat jouw voorgeschiedenis met roulette er waarschijnlijk voor zorgt dat je verliest, is het al wat makkelijker om te vergeten wat er precies fout is gegaan.

Vergeet dus alles wat je over roulette weet voordat je doorgaat met lezen. Het enige wat je mag onthouden, zijn de inzetmogelijkheden. Oude tactieken en rare systemen mag je laten varen. Ik kan je namelijk al vertellen dat je daar niets aan hebt.

De basistechniek voor roulette bezit je al

Je bent altijd al in het bezit geweest van de techniek om roulette te spelen. Het enige wat altijd heeft ontbroken, is de discipline en de kennis om dit juist te doen. Roulette is niets meer dan een kansspel dat jou kan laten winnen of verliezen. Door je risico’s slim in te schatten, weet je wanneer een bepaalde actie wel verantwoord is, en wanneer niet.

Het eerste wat je moet doen voor je basistechniek, is het verlagen van je budget. Je kunt namelijk beter met een te laag budget, dan een te hoog budget spelen. Verlies jij een klein budget, dan is er nog steeds geen wolkje aan de lucht. Maar verlies jij je hele bankroll, dan is er wel wat aan de hand.

Stel duidelijke regels voor jezelf op. Wat is je budget, wat is je inzet en wat wil je maximaal winnen en verliezen. Zo simpel is het. Deze basistechniek werkt op lange termijn altijd. Durf jij het alleen ook?

Op www.onlineroulette.nlkan je gratis oefenen en meer informatie vinden over goede roulette casino’s.