Variant Ascot Systeem

Hoe leuke en spannend het Roulette spel ook mag zijn, het uiteindelijke doel dat we er tijd en geld aan besteden is enkel en alleen om geld te winnen. En daar is helemaal niets mis mee. Maar omdat de winkansen bij Roulette in alle opzichten gelijk zijn besteden wereldwijd mensen al eeuwenlang hun tijd met het bedenken en uitproberen van strategieën om hun winstkansen te verhogen. Zo kennen we het beroemde Fibonacci model en het One Hit Wonder systeem. Een zeer beroemde strategie die ook al jarenlang wordt gebruikt is het Ascot systeem. Hierop heeft een Duitse dame ooit eens een variant bedacht. ?

Meer inzetten bij verlies en andersom

De vrouw uit Duitsland die het Ascot systeem gebruikt om meer winkansen voor zichzelf te creëren was Angelika Tepperwein. Maar ze deed iets merkwaardigs. In plaats van het systeem toe te passen zoals anderen dat deden, gooide zij twee significante spelregels om. In plaats van méér in te gaan zetten als zij een ronde had gewonnen, ging zij juist lager inzetten. Waarschijnlijk deed zij dat puur en alleen om het gewoon eens uit te proberen, maar haar geluk dacht daar iets anders over en overlaadde haar met winst. Dat was zoveel dat ze de kranten haalde en zij over haar splinter nieuwe systeem vertelde. Daar smulde de pers van natuurlijk.

Gouden ei of portie eenmalig geluk?

Angelika zette alleen op even of oneven in. Zo had zij ieder geval bijna 50% kans om haar inzet te verdubbelen. Maar omdat zo spelen een beetje saai is paste zij het Ascot systeem toe. Zij nam een serie getallen en begon in het midden. Nadat zij had gewonnen paste zij haar inzet naar beneden aan. Precies het omgekeerde van het Ascot systeem. Of haar creatieve wending aan de oude strategie nu werkte of niet, zij haalde er een behoorlijke winst mee.

Waar is Angelika gebleven?

Het Angelika systeem is dus in wezen niets anders dan simpelweg inzetten op een veld waar je 50/50 winkans hebt. Je inzet pas je aan naar gelang je wint of verliest. Op deze manier houdt je het eventuele verlies binnen de perken. Je kan het zelf uit proberen als je dat wilt. Verwacht geen wonderen want die bestaan niet. Roulette is een kansspel, dat houdt in dat je van te voren niet weet wat er gaat gebeuren en je moet afwachten of het geluk bij je is op dat moment of niet. En daarbij komt, we hebben daarna nooit meer iets van de beste Angelika vernomen!

Roulette spelen is juist leuk omdat het niet valt te voorspellen

Strategieën en systemen om je winkansen te verbeteren bestaan al sinds het Roulette bestaat. Mensen willen nu eenmaal ergens in geloven, het is een houvast. Maar als het Angelika systeem, of welk andere creatieve strategie, werkelijk zou werken dan zou de hele wereld dit systeem dagelijks toepassen en iedereen intussen minstens steenrijk moeten zijn. Er zouden geen casino’s meer zijn, dat is zeker. Als je er over nadenkt is het ook wel fijn dat er geen wonder bestaat om te winnen. Roulette spelen is juist zo leuk omdat het niet te voorspellen is. En je kan er elk moment veel geld mee winnen.