Het internet zit vol met wonderbaarlijke spellen die we niet spelen. Vaak hebben geen zin om te ontdekken of een spel iets voor ons is. Wat ook kan voorkomen, is dat we nooit de kans hebben gehad om het spel te spelen.

Dat laatste komt vaak voor, vooral als we online roulette fans zijn. We hebben vaak geen oog voor andere spellen gehad en zijn vooral gericht op dit spel.

Maar de wereld begint en eindigt niet bij online roulette. We moeten verder kijken. Dat doen we in dit artikel, waar ik vijf spellen bespreek die we vaak over het hoofd zien. Dit zijn geweldige spellen die ik iedereen kan aanbevelen.

Jacks or Better

Zoek je een spel met een laag huisvoordeel, dan is dit niet het spel dat je moet kiezen. Alleen als je wel gewoon zin hebt om lekker te gokken. Dan is Jacks or Better mijn spel.

Je zult dus niet kunnen rekenen op top odds. Het casino staat bij dit spel namelijk altijd al wat procenten voor. Dat hoeft niet meteen een uitsluiting van het spel te betekenen. Want ook roulette spelen we als de odds een beetje tegenzitten. Dat nemen we voor lief, want roulette is een ander spel dan dat Jacks or Better dat is.

Speel daarom eens Jacks or Better als roulette afleiding. Kijk eens naar buiten en direct terug naar je scherm. Wat zou een reden zijn om dit niet te doen?

Caribbean Stud Poker

Een jackpot versie van poker, dat is Caribbean Stud Poker. Flinke bedragen kunnen gepakt worden en als pokerliefhebber is dit spel altijd in mijn rijtje te vinden.

Voor iedereen die met poker bekend is, is dit spel zeer eenvoudig uit te leggen. Het enige wat je moet weten, is dat jij met vijf kaarten tegen de dealer speelt. Denk je dat jouw kaarten beter zijn? Dan call je jouw oorspronkelijke bet en ga je snel verder. Dan zie je namelijk of de dealer betere kaarten heeft.

Heb jij betere kaarten, dan mag jij de winst pakken.

Blackjack

Wie kent het niet? Het is blackjack! ? Online en offline is dit spel goud waard. Een zeer laag huisvoordeel en super spannend. Ik kan vrijwel geen redenen verzinnen om niet af en toe blackjack te spelen. Je kunt er alle kanten mee op en er zijn zelfs bestsellers over geschreven. En films natuurlijk, neem bijvoorbeeld 21. Een kaskraker van jewelste.