Kijk, je zal de komende tijd nog even moeten wachten op een nieuwe gokwet. Je moet niet vreemd opkijken als het opeens juni 2018 is en we nog een stap verder zijn. Dat is helaas hoe de politiek in Nederland (en in ieder ander land) werkt. Als het makkelijk zou zijn om wetten door de Tweede en Eerste Kamer heen te krijgen, had ons politieke landschap er ander uit moeten zien.

Wat misschien nog wel pijnlijker is, is dat we voor online roulette geen bijzonder gelijk alternatief kunnen vinden. Natuurlijk, je kunt illegaal online roulette spelen. Alleen wij mogen daar van de Nederlandse Kansspelautoriteit absoluut geen informatie over geven.

Omdat ook wij een nette website zijn, zullen we hier onze vingers niet aan branden. Ik heb wel enkele redelijk leuke alternatieven voor online roulette gedurende de tijd dat je niet online roulette in Nederland mag spelen.

21 – Blackjack – Winner Winner Chicken Dinner

Dit is een van de fijnste spellen om als alternatief voor online roulette te spelen. Vergeet echter niet dat je dit spel momenteel niet legaal voor geld kunt spelen. Je kan gelukkig wel het spel gratis spelen, dus voor speelgeld. Speelgeld is een prima alternatief als je met een spel kennis wil maken of er simpelweg beter in wil worden.

Voor mij is blackjack daarom een uitstekend online roulette alternatief. Het weet mij de spanning te bieden waar online roulette ook zo sterk in is. Verder knalt het lekker hard door op het moment dat je hoger inzet met het oefenen. Kortom, er zit voldoende spanning in om het spel leuk te houden.

Je mag zeker niet de vele spelstrategieën vergeten. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn wat betreft spelstrategieën, kan je het spel vullen met extra veel actie. Je zou zelfs een lichte vorm van Martingale kunnen toepassen door iedere ronde op de oefentafel te verdubbelen.

Online Poker – mag het nu wel of niet?

Wat raar is, is dat online poker in Nederland wél is toegestaan maar online roulette niet. Daarom kunnen we het maar beter de komende tijd bij online poker houden toch?

Voor mij blijft online roulette het belangrijkste spel en daar zal ik mij dan ook actief op blijven richten. Alleen online poker is wel een goed alternatief voor online roulette de komende tijd.

Als je het over een leuk spel hebt dat voor geld kan, dan is dat online poker. Lees je in, in de honderden pokerboeken en wordt een goede speler!