Je had zo’n titel niet verwacht op deze warme vrijdag he? Maar de achtervolging die dit warme weer op mijn heeft, is dat ik aan fruitsoorten, roulette en gokken denk. En daar komt nog een psychologisch aspect bij ook. Dit artikel gaan we samen kijken naar welke fruitsoorten, als het aan mij ligt, het best te vergelijken zijn met roulette.

Mijn opinie op dergelijke onderwerpen zijn altijd onthullend, onverwachts en bijzonder. Daarom zal je gegarandeerd een leuke tijd beleven bij mijn roulette gedachten in combinatie met fruit. Inderdaad. Fruit.

Aardbei als we winnen

De zoete smaak van winst als dat ene getal valt waar we op hebben ingezet. Aardbeien zijn heerlijk zoet van smaak, kennen een prachtige rode kleur en inspireren ons om te genieten van onze winst.

Als ik aan winnen denk en een fruitsoort moet vertellen, zal ik je direct de aardbei laten zien.

En heerlijk is zo’n roulette winst zeker. Net als de aardbei geeft de zoete smaak ons de kans om te proeven naar meer. We kennen allemaal de momenten dat we klaar zijn om te winnen.

Bakbanaan als we verliezen

Een beetje gemeen is deze zeker, maar ik voel mij als een bakbanaan als ik verlies met roulette. Klinkt pijnlijk en dat is het ook.

Ik wil je niet te diep het gat in praten. Maar jij kent vast de momenten als je verliest. Je bent dan flink pissig en je zal geen zin hebben om het erover te hebben. Toch laten we bij roulette onze verliezen er niet bij zitten. Je mag je dan wel als een bakbanaan voelen, we kunnen altijd door. Het is slechts een banaan die vooral voor het bakken gebruikt kan worden. De situatie is zeker niet verloren. Maar wel als we het er bij neer leggen en je de bakbanaan nergens anders voor zou willen gebruiken.

Roulette is in het kort geen appel

De appel zou volgens veel van mijn lezers goed bij roulette horen omdat het beide kanten op kan gaan. Net zoals bij Adam en Eva kan je namelijk twee kanten op. Positief en negatief. Is dat niet precies wat roulette is?