De gemiddelde gokker past gemiddeld gezien maar twee online roulette strategieën toe per 100 rondes online roulette. Dit is een van de vele conclusies uit een onderzoek van Unibet. Volgens de onderzoekers gebruikt zelfs het overgrote deel van de bezoekers geen online roulette strategie maar kiest het er vooral voor om op basis van emotie een inzet te bepalen. Nu weet je uit eerder geschreven artikelen van mij dat dit helaas niet zo heel erg slim is. Als het goed is speel jij daarom ook al met een online roulette strategie. Maar soms kan het erg slim zijn om wel tussen de online roulette strategieën af te wisselen. Het kan voorkomen dat je op een losing streak terechtkomt wanneer je te lang dezelfde online roulette strategie gebruikt. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen.happygamblers

Wisselen tussen diverse online roulette strategieën

Welke online roulette strategie je momenteel ook gebruikt, het is zeer verstandig om niet altijd bij dezelfde online roulette strategie te blijven. Gevarieerd spelen zorgt er niet alleen voor dat je meer online roulette strategieën leert kennen, maar ook dat het spelen van online roulette niet saai wordt. Voor veel online gokkers komt er een punt dat ze even geen zin meer hebben in roulette. Wanneer jij regelmatig tussen verschillende online roulette strategieën wisselt is het mogelijk om dit punt uit te stellen. Vaak kan je pas op de lange termijn mooie winsten met online roulette boeken. Dit is al helemaal zo wanneer jij met lage bedragen online roulette speelt. Vooral in deze context is het dan slim om regelmatig van online roulette strategie te wisselen. Je komt er dan namelijk snel achter met welke online roulette strategie jij het meest kunt winnen en welke strategie minder effectief werkt.

Welke online roulette strategieën kan ik tussen kiezen?

Het hele internet staat vol met verschillende online roulette strategieën. Helaas is het overgrote deel van deze online roulette strategieën niet heel erg nuttig, echter is een klein deel dat wel. Welke online roulette strategie goed is en welke niet, kom je vaak pas achter wanneer je deze toepast. Gelukkig zijn er ook een paar online roulette strategieën die op vrijwel alle punten een dikke voldoende scoren.

Slim met je budget online roulette spelen is er daar een van. Online roulette bankroll management houdt in dat je per ronde van te voren al bepaald hebt hoeveel geld jij maximaal mag inzetten. Dit mag minder zijn maar nooit meer dan het van te voren bepaald bedrag. Hierdoor zorg jij ervoor dat je in geen geval meer verliest dan dat je zou willen en kunnen verliezen. Ook is het meten van je resultaten met deze online roulette strategie erg goed te doen. Want je weet precies hoeveel je per ronde inzet en hoeveel je per ronde wint. Ten slotte is het mogelijk om veel langer met je speltegoed te spelen, aangezien je niet op basis van emoties ervoor kiest om meer geld in te zetten als gevolg van een mogelijk verlies.