shutterstock_1177152371-1024x575-300x168

De Ascot roulette strategie, het is een strategie waar je vrijwel zeker nog nooit van hebt gehoord. Ik tot vandaag ook niet, want deze roulette strategie komt nog maar weinig voor op het internet. Ik heb na uren zoeken slechts twee websites gevonden die eerder over de Ascot roulette strategie geschreven hadden. Dit terwijl de Ascot roulette strategie best interessant is, waar ik jou natuurlijk van ga overtuigen in dit artikel. Benieuwd? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over de Ascot roulette strategie.

Hoe werkt de Ascot roulette strategie?

Welk spel je ook kiest in het casino, de gemiddelde strategie zal gericht zijn op het verdubbelen van je bankroll. Een systeem dat er alles aan doet om je hierbij te helpen is het Ascot roulette systeem. De Ascot roulette strategie lijkt enigszins op de verdubbelstrategie, aangezien we alleen 1 op 1 inzetten. Dat betekent dat we inzetten op rood of zwart waardoor we het thuisvoordeel minimaliseren. Het is echter ook mogelijk om op de andere 1 op 1 combinaties kunnen inzetten, zoals even en oneven of 1-18 en 19-36.

We beginnen met het opschrijven van een reeks getallen. Begin bijvoorbeeld met een reeks van 7 getallen, welke getallen dat zijn maakt nu even niet uit. We zetten de eerste keer dat je inzet precies het aantal fiches in dat gelijk is aan de mediaan van je reeks, daarmee bedoel ik het middelste getal. Dat kan bijvoorbeeld het getal 5 zijn. Indien je wint, ga je een stap omhoog in de reeks en zet je dus ook meer geld in. Verlies je? Dan gaan we een stap omlaag in de reeks en zetten we een lager bedrag in.

Gedisciplineerd en gestructureerd gokken

Het belangrijkste doel van deze strategie is het bevorderen van een gedisciplineerde en gestructureerde manier van gokken. Door iedere ronde een bedrag conform de reeks in te zetten is het mogelijk om overzichtelijk te winnen aan de roulettetafel. Je krijgt een beter beeld van de bedragen die je precies inzet waardoor je precies weet wanneer de Ascot roulette strategie wel en niet werkt.

Wat de Ascot roulette strategie is dat je vast zit aan een bepaalde reeks en niet aan een vast getal. Dat betekent tevens dat je een variabele winst kunt genereren wat een interessant onderdeel van de strategie is. Je past je inzet namelijk naar beneden aan wanneer je wint, waarmee je het risico op een groot verlies verkleint. Natuurlijk, je zorgt ervoor dat je minder snel op een hoge winst uitkomt, maar dat is ook de reden dat de Ascot roulette strategie uitermate geschikt is voor de gokker die liever een keer wat minder risico neemt.

Wat ik je persoonlijk aanraad is om te kiezen voor de Ascot roulette strategie wanneer jij met een beperkt bedrag wil spelen. Gebruik dan vooral geen grote reeks getallen maar kies voor een reeks van 7 getallen onder de 10. Heb je een grotere bankroll, dan is de Ascot roulette strategie eenvoudig bij te schalen door de reeks op te hogen.

De Ascot roulette strategie, het is een strategie waar je vrijwel zeker nog nooit van hebt gehoord. Ik tot vandaag ook niet, want deze roulette strategie komt nog maar weinig voor op het internet. Ik heb na uren zoeken slechts twee websites gevonden die eerder over de Ascot roulette strategie geschreven hadden. Dit terwijl de Ascot roulette strategie best interessant is, waar ik jou natuurlijk van ga overtuigen in dit artikel. Benieuwd? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over de Ascot roulette strategie. ?