De Martingale roulette strategie, hoogstwaarschijnlijk de bekendste roulette strategie die we ooit zullen kennen. We hebben het al vaak over de voor- en nadelen van deze strategie gehad. Je kan van deze strategie houden of haten, maar het blijft een uitzonderlijk interessante roulette strategie. Wij zullen de Martingale roulette strategie nogmaals even goed onder de loep nemen, op het gratis roulette wiel. We starten met een oefenbedrag van 5000 euro en starten met het inzetten van 5 euro. Vanaf dat punt gaan we Martingalen en opzoek naar het resultaat. Benieuwd of deze strategie goed werkt op het gratis roulette wiel? Lees dan snel verder!

Werking van de Martingale roulette strategie

De makkelijkste roulette strategie is zonder twijfel de Martingale roulette strategie. Het enige wat jij voortdurend hoeft te doen, is je inzet te verdubbelen. Of je nu wint of verliest, je inzet gaat maal 2. Het moment dat je stopt is het moment dat jij tevreden bent met je winst, bijvoorbeeld als je een winst van 500 euro hebt met 50 euro als start.

Je zet uitsluitend in op simpele kansen, dat is; rood, zwart, even, oneven, hoog en laag. Wij raden je aan om voor een kleur te kiezen, aangezien dit het makkelijkst te hanteren is.

Gevaren van Martingalen

Er zitten aardig wat gevaren aan de Martingale roulette strategie vast, wat ook de reden is dat wij deze strategie niet aanbevelen. Als jij onbeperkt geld hebt, is deze strategie mogelijk wel interessant.

Doordat je iedere ronde blijft verdubbelen, lopen de bedragen enorm op. Stel je voor dat je met 5 euro start en je 7 rondes verliest. Dan zou je na zeven rondes het volgende bedrag verloren hebben;

5, 10, 20, 40, 80, 120 en 240 = 515 euro. Slechts 7 rondes heb je nodig gehad om 515 euro te verliezen. Dat is ongelofelijk snel voor een normale strategie. Daarom raden wij je uitsluitend aan met de Martingale roulette strategie te spelen wanneer je over ‘ladingen’ geld beschikt.

50 spins op roulette met de Martingale roulette strategie

Toen wij gingen Martingalen, was het al snel raak. We hadden vijf rondes achter elkaar rood, waar we ook op hadden ingezet. Met een winst van 320 euro stonden we er goed voor. De zesde ronde, met een inzet van 320 euro, bleek echter niet goed te gaan. Er viel een zwart getal en we moesten onze volledige winst in een klap afschrijven. Een duidelijk voorbeeld van de zwakte van de Martingale roulette strategie.

Daarna moesten we dus 640 euro inzetten om volgens de Martingale roulette strategie te blijven spelen. En ook deze inzet verloren we.

Het is nog maar eens een teken dat de Martingale roulette strategie tot een van de slechtere roulette strategieën behoort. Wil je een goede strategie, speel dan met een verantwoorde tactiek!